
Радимо: у цьому Новому році вам обов'язково треба скуштувати ці делікатеси!
Вже за вікном зима, і аромати на кухні створюють святковий настрій! УНН пропонує цікаві рецепти, які перетворять готування на справжню магію. Панакота - це ніжне десерт, який готується лише за 25 хвилин. Для його приготування потрібно молоко, вершки, желатин, цукор та чорниці для соусу. Рецепт більш детально можна подивитися на сайті.
З Різдвяним пеньком - база для смачного десерту. Яйця, цукор, борошно, згущене молоко, вершкове масло та крем сир - основні інгредієнти. Треба уважно дотримуватися кроків приготування для отримання вдалого результату.
Шоколадне печиво з апельсином - швидкий смаколик, що готується всього за 45 хвилин. Цукор, вершкове масло, яйця, борошно, шоколад, апельсинова цедра - основні складові. Готуємо тісто, додаємо драже та цедру, розформовуємо і випікаємо в духовці. Попробуйте з цим печивом тепле молоко - смачно!
З Різдвяним пеньком - база для смачного десерту. Яйця, цукор, борошно, згущене молоко, вершкове масло та крем сир - основні інгредієнти. Треба уважно дотримуватися кроків приготування для отримання вдалого результату.
Шоколадне печиво з апельсином - швидкий смаколик, що готується всього за 45 хвилин. Цукор, вершкове масло, яйця, борошно, шоколад, апельсинова цедра - основні складові. Готуємо тісто, додаємо драже та цедру, розформовуємо і випікаємо в духовці. Попробуйте з цим печивом тепле молоко - смачно!